No niin täytellääs tekstillä nyt tätäkin osiota. Oli hieman vaikeuksia noiden videoiden kanssa kun miun omalla koneella ei näkynyt kuin yksi video, osalla näkyi kolme ja osalla nuo kaikki neljä. Piti hieman järjestellä tätä hommaa, mutta nyt blogi toimii jälleen ja miekii näen jopa kaikki videot! 

Tyttöjen kanssa ollaan siis melkoisen ahkeraa harkkailtu. Ladan kanssa tähän mennessä lähinnä vaan hurviteltu johtuen sen pissatulehduksista jotka muuten jo mainitakseni ovat ohitse! Kyseiseen asiaan liittyy melkoista säätöä, mutta todettakoon nyt vain, että tyttö on terve! Jihaa! 

Aletaan Ladan kanssa sitten ottaa ihan asian kanssa alkuvuodesta tuota agiliitoa. Aluille ollaan laitettu jo kontakteja jotka siis tulevat olemaan juoksu muotoiset ja keppejä. Cip-capit ovat jo melkoisen tyylikkäät! Katsotaan millä muotoa ne alkavat vuotamaan kun aletaan laittaa rimaa.Aah! Koiraharrastus on niin mahtavaa kun koskaan ei tiedä mistään mitään!

Mein treeniporukkaan on liittyny myös uusi vahvistus, Hilma. Hilma Hilbertti on ollut omistajineen miun projektikoira viisi kuukautisesta saakka. Siinä on ehkä maailma sympaattisin pitkäkarvainen mitä voi olla. Hilma on aina täysillä mukana vaikka ei aina olisikaan ihan kärryillä mitä pitäisi tehdä. Yritys on aina kova. Saas nähdä mitä myö ensi vuoden aikana saadaankaan aikaiseksi 

 

 

Lada ja kepit

 

Päätin opettaa nyt nuo kepit kuitenkin noilla verkoilla. Meidän seurassa kun ei ole kunnon kujakeppejä ja Lada on alusta asti lähteny tuota kujaa nätisti pääalhaalla ja kahdella tassulla eikä uimalla. Ja vauhtikin on aika huimaa!

 

Lada sählää

 

Tässä mein hurvittelua ja hauskan pitoa :) Kyllä se pörriäinen on vaan ihana!

 

Ladan kontaktit

 

Juoksukontakti treeniä. Hyvin juoksee. Pitää yrittää nyt saada tuo nassikka innostumaan noista leluista niin saisi tähänkin vähän ärhäkkyyttä lisää. Nyt tuolla puomin lopussa on namiuppi. Vaikka se vetääkin Ladaa hyvin niin ei mielestäni kuitenkaan tarpeeksi hyvin.

 

Venlan juoksukontaktit

 

Tässä ollaan siis menossa. Venla edelleen juoksee hieman liian pystyssä eikä luotisuorana niin kuin toivoisin. Lisäksi se hieman himmaa vauhtia tuonne loppuun kun sen enemmänkin pitäisi kiihdyttää.  Mutta onnistuessaan mielestäni erittäin tyylikkäät kurjakoiralta. Vielä pitää treeniä lissää ja paljon, mutta mikäs olisikaan sen mukavampaa!

 

-Monna