Hyvää Uutta Vuotta kaikille tasapuolisesti! Meidän katraalle se ei voi muuta ollakkaan

Uudesta vuodesta selvittiin upeasti! Venla on aina pelännyt noita raketteja, joten tänäkin vuonna oltiin vaan ihan kotosalla neitokaisten kanssa. Pystyttelin Venlalle jo hyvissä ajoin mökin makkariin niin kuin olen jokaisena vuonna tehnyt. Sinne Venla on aina sitten kömpinyt kun räiskiminen kuuden aikaa alkaa ja tullut pois vasta kun pauke on laantunut. Tänä vuonna mökille ei kuitenkaan ollut käyttöä. Venla oli ihan normaali oma itsensä koko illan. Kuorsasi kovaa miun vieressä sohvalla ja käänteli välillä vain kylkeä. Mahtava pikku kurjis.

Ladaa koko uusi vuosi ei hetkauttanu mitenkään. Normaaliin tapaansa keskittyi silppuamaan kaiken löytämänsä ja pöllimään ruokaa aina kuin silmä vältti. Tylsää tietenkin oli kun ei päässyt moneen tuntiin pihalle. Ihan mahtavia pikku akkoja!

Vuoden 2010 suunnitelmista. Niitä on paljon. Minulle itselleni enemmänkin ja koirien suunnitelmat tulevat sitten niitten muutosten mukaan. Mutta tarkoitus olisi ainakin sterilisoida Venla ja ehkä sitten jos ensi kesänä pääsisi vaikka jo kisaamaan.Ehkä.

Ladalle on muutama näyttely mietittynä. Joista ensimmäinen jo ensi viikonloppuna. Tuosta tuskin koskaan mitään näyttelytähteä tulee,mutta onhan se nyt vietävä näytille. Muitten ihailtavaksi.Miten mie aina onnistunkin saamaan nää kippurahäntäiset sintit itselleni Sitten odotan innolla Silvia Trkmanin seminaaria myös, joka on jälleen keväällä. Toivottavasti mahdutaan mukaan. Agilityn opettelua jatketaan normaaliin malliin. Ensi Joulunahan tuo onkin jo kisaiässä

-Monna