Yritetääs pukata jonkinasteista päivitystä.Venla kurjakoira on parantunut mahtavasti leikkauksesta. Kyllä tuossa draamakuningattaressa hoitamista piisasikin. Osasi kyllä ottaa ilon irti sairausajastaan. Nukuin pari yötä sen kanssa makkarin lattialla, kun ei rouva suostunut muuten rauhoittumaan. Nyt kuitenkin Venla on oma energinen itsensä. Vihdoin! 

 Pikku pyrrin kanssa oltiin viime viikonloppuna suuressa maailmassa. Matkattiin Torstai aamuna Helsinkiin Silvia Trkmanin temppuseminaariin, jonka jälkeen vietettiin viikonloppu Helsingissä ja Sunnuntaina taas temppukurssin kautta kotia kohti. 

Lada on ihan käsittämättömän upea pieni pyrri! Se jaksoi upeasti puurtaa molemmat nelituntiset kurssipäivät satanen lasissa. Pyrri tarjosi, tarjosi ja tarjosi ja tarjosi lisää. Ei siinä itse tarvinnut muuta kuin yrittää naksutella oikeaan aikaan. On todella vaikea sanoin kuvailla niitä uskomattomia tunteita mitä tuo pieni musta paholainen saa miussa aina aikaiseksi. Oli ne tunteet sitten iloa, onnea, raivoa tai pettymystä. Joka toinen sekuntti se on maailman upein koira ja joka toinen sekuntti maailman hirvein ilmestys. Silti kuitenkin aivan mielettömän rakastettava!

Mahtavaa oli myös huomata kuinka pikku pyrriä ei hetkauttanut uusi ympäristö, ei uudet koirat eikä mitkään muutkaan metelit. Lada vain keskittyi temppuilemaan! Ja paljon opittiinkin. Monen monta uutta temppua, entisiä hiottiin, monta uutta kikkaa ja huomion arvoista asiaa. Täytyy kyllä sanoa, että Silvia Trkman on äärimmäisen pätevä, positiivinen ja innovatiivinen kouluttaja. Mahtavaa, että koiramaailma on saanut tuollaisen  ihmisen mukaansa ja ennen kaikkea mahtavaa, että Silvia on saatu suomeen jo toistamiseen! 

Viikonloppu Helsingissäkin sujui aivan upeasti! Lada tepasteli pitkin Sörnäisten katuja kuin euroopanomistaja eikä hätkähdellyt mitään. Matkustettiin metrolla, käytiin itä-keskusessa, kuljettiin vaikka missä ja käytettiin rämisevää ja kolisevaa hissiä joka päivä. Se on upea pieni pyrri! Minä siinä sivussa ammensin itseeni paljon kaupunkilaisilmaa, uusia ajatuksia ja ihanaa kevättä. Mikä sen ihanampaa! 

Yritän vielä lisäillä kuvia ja videoita tuolta kurssilta jos niitä vaan jostain saan käsiini, mutta muuten seuraava kuukausi on blogi ja koirapuolella aika hiljaista. Omat kiireet ja tuevaisuus vie kovasti nyt aikaa.

Kaikille tasapuolisesti ihanaa, aurinkoista ja koiramaista kevättä!

-Monna, venla ja Lada